Col·legi Públic Nª Sra de l'Assumpció

Archiuoctubre 2018

Suspensió de les classes per l’alerta roja

S

Decret de suspensió de classes per les previsions meteorològiques Davant dels avisos especials que l’Agència Valenciana de Seguretat i Emergències i l’AEMET han fet públics alertant d episodis de pluges intenses a partir de demà dijous 18 d’octubre i al llarg del divendres 19, les comarques del nord de Castelló romandran en alerta roja. És per això que, en aplicació de les mesures de prudència...

Gran acollida de la biblioteca

G

La posada en marxa de la biblioteca ha tingut gran acollida. Esta setmana del 8 a l'11 d'octubre, no es podran fer prèstecs a la biblioteca, ja que l'èxit que hem tingut la passada setmana ha fet que s’hagen de canviar els horaris per agafar llibres. Els mateixos mestres tutors seran els qui en esta setmana arrepleguen els llibres que es vulguen tornar.

Biblioteca en marxa!

B

Aquest 1 d'octubre hem  estrenat la remodelació de la biblioteca del cole. No solament ha canviat de lloc, guanyant espai i donant-li un entorn com cal, sinó que des d'ara també ofereix el servei de prèstec de llibres als alumnes del col·legi.

Col·legi Públic Nª Sra de l'Assumpció

Entrades recents

Comentaris recents

Arxius

Categories

Meta

Admin

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.